Mand fængslet for drabsforsøg på Christiania

En 35-årig mand er varetægtsfængslet i 27 dage for at have stukket to mænd ned under koncert på Christiania.

 

Efter at have været eftersøgt siden juni valgte en 35-årig mand fredag at melde sig selv til politiet. Manden er lørdag blevet varetægtsfængslet i foreløbig 27 dage.

Den 35-årige mand er sigtet for at have stukket to mænd på 19 og 20 år ned under en koncert på beværtningen Nemoland på Christiania den 23. juni.

 

Det ene offer fik blandt andet tre dybe knivstik i ryggen og var i såkaldt manifest livsfare.

 

- Han mistede rigtig meget blod, og hvis han ikke var kommet under behandling, så var han død af det, fortæller politikommissær Hans Erik Raben til Ritzau.

 

Knivstikkeriet skete i forbindelse med en større hiphop-koncert, hvor flere bands optrådte gratis, blandt andet den i hiphop-kredse populære gruppe Suspekt.

 

- Det er sket i forbindelse med nogle uoverensstemmelser under koncerten mellem de involverede, fortæller Hans Erik Raben.

 

Det andet offer i sagen blev stukket to gange i den ene læg. Det takserer politiet som grov vold, mens stikkene mod det andet offer var så alvorlige, at der er rejst sigtelse for drabsforsøg.

 

Natten til søndag den 23. juli var en blodig en af slagsen på Christiania. Ud over knivstikkeriet mod de unge mænd blev også en taxachauffør stukket ned.

 

Taxachaufføren blev stukket to gange i overkroppen og var i livsfare, men blev reddet af lægerne.

 

I den sag er to mænd på 19 og 22 år blevet varetægtsfængslet. De blev begge anholdt kort efter knivstikkeriet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik